kód: 178620
eladó lakás - Balatonfüred
méret: 75.83 nm (br. 15.77 nm)
állapot: új építésű
építés anyaga: tégla
fűtés:
emelet: 1. emelet
ár: 285.000.000 Ft

MINDEN SZOBÁBÓL, NAPPALIBÓL BALATONI PANORÁMA!

BALATONFÜRED EGYIK LEGJOBB LOKÁCIÓJÁBAN gyakorlatilag a vízparton 6 lépésre a Balatontól, a strandtól nyugodt, környezetben, az Aranyhíd és a Tagore sétány szomszédságában új 3 szobás panorámás lakás eladó. szabadtéri és gyermekmedencével pihenő és rekreációs kerttel.

A terület zárt, díszkerttel és medencékkel (felnőtt, gyermek).

Nyaralónak és állandó otthonnak is tökéletes helyen fekvő a modern kor igényeinek és ízlés világának megfelelő gyönyörű lakás, mely az első emeleten helyezkedik el 15,77 m2-es fedett terasszal, amerikai konyhás-nappalival, két hálószobával, tágas előszobával, fürdőszobával, külön WC-vel, mosókonyhával.

A falakat és a homlokzatot a legmodernebb hőszigetelő-rendszerek fedik. Az épületek hűtés- és fűtéséről a legmodernebb hőszivattyús rendszer gondoskodik,mennyezet hűtéssel és padlófűtési rendszerrel. Hőszigetelése 15cm-es grafitos szigetelés.

A nyílászárók háromrétegű argongázzal töltött hőszigelelt üvegezésűek, Ug=0,6W/m2K típusú egyedigyártású, szürke színűek, egy és kétszárnyú bejárati ajtókkal, tolóajtókkal.

A meghirdetett lakás brutto 91,6 m2-es, 15,77 m2-es terasszal, 3db szobával, ára: 285 MFt

AZ INGATLANHOZ TARTOZIK TEREMGARÁZS, FELSZÍNI PARKOLÓ ÉS TÁROLÓ IS! AZ ÁR RÉSZÉT NEM KÉPEZIK, MEGVÁSÁROLHATÓK A LAKÁSHOZ!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ, KIZÁRÓLAGOS ÉRTÉKESÍTÉS, MEGTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8. (AURA HOMES NY-I OLDALA)

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: